Spania – Italia LIVE ONLINE pe internet

La ora 19:00 va incepe meciul de fotbal, dintre Spania si Italia. Partida face parte din Grupa C de la Campionatul European de fotbal 2012. Meciul este transmis la TV de postul TVR 1, insa site-ul nostru va ofera posibilitatea de a vedea acest meci LIVE VIDEO si pe internet fara nici un cost. Pentru a vedea meciul accesati sursa 1 care va ofera transmisia in direct sau puteti opta pentru sursele 2 si 3 care va ofera un script unde puteti gasi mai multe linkuri pentru a vedea acest meci. Va multumim ca ati ales acest site pentru a vedea meciul si va dorim vizionare placuta alaturi de Meciuri-Live.org, cel mai bun site de meciuri live pe internet.

Disclaimer: Streamurile nu sunt gazduite sau emise de meciuri-live.org si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.

Important!!! Deschideti sursele care va ofera transmisia meciului in direct numai cu Internet Explorer. Canalele TV nu sunt functionale in Mozilla, Opera sau Google Chrome.